| Amator Kayıtlar Sizlerden Gelen Amatör Çalışmalar |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Takvimlerden Haberin Yok mu - Admin Can'ın Sesinden | memoli | Amator Kayıtlar | 8 | 20-03-2011 19:34 |
| Ağla Gözüm - Admin Can'ın Sesinden | Osman | Kendi Yaptığınız Flash Animasyonlar | 34 | 25-10-2010 09:36 |
| Ya Sen Ya Hiç - Admin Can'ın Sesinden | Osman | Amator Kayıtlar | 13 | 25-10-2010 08:54 |
| Her Mevsim İçinden Gelir Geçersin - Admin Can'ın Sesinden | admin | Amator Kayıtlar | 26 | 25-08-2010 12:15 |
| Etek Sarı - Admin Can'ın Sesinden | Osman | Amator Kayıtlar | 18 | 08-01-2010 17:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
|
Ağla gözüm ağla ağla
Gülemem bugün Kana yaram Kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım Dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla ağla Gülemem bugün Söz vermiştin bana kaç hafta oldu Çok cumalar geçti ve görüşler bitti Senden başka kimsem varmıydı benim yar Yar bana dağlar taşlar bile ağladı Gardiyana sordum daha gelen olmadı Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar ![]() Herzamanki gibi tek kelimeyle,süper yorum,süper ses,süper şarkı seçimi..devamı gelsin lütfen..damardan olsun ağzına sağlık Admin Canımız ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
|
Sevgili Admin Can gerçekten çok iyi geldi..çok güzel söylemişsiniz..yüreğinize ve ağzınıza sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Üye
|
saat 5'e 10 var bu cumada bitti yar..Seni seviyoruz...
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
muhteşem bir ses. çook teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yüzbaşı
|
Çok duygulu, insanın içini acıtıyor. Yüreğinize, ağzınıza sağlık Admin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
|
Güzel bir çalışma olmuş sesiniz,kendize özgü yorumunuz ve ilk defa dinlediğim bu güzel eserle birleşince harikalar yaratmışsınız.Diğer yorumlarınızıda dinledim sesinizi değerlendirmelisiniz.
Emeğinize ağzınıza sağlık |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
sevgili güzel kardeşim ne kadar güzel okumuşun... diline sağlık... bazen bizi alıp götür tam zamanında....
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Harika bir şarkı seçimi. Yine çok güzel yorum tek kelime ile harika. İndirdim ve en az 10 defa aralıksız dinledim çok farklı bir hikayesi var. Bu parçayı bilmiyordum kaçmış gözümden . İnanılmaz beğendim. En az sandalcı kadar mükemmel. Yorum da zaten muhteşem. Msn de arkadaşlar ne bu usanmadınmı bunu dinlemekten diyorlar. Ağzına gönlüne sazına sağlık sevgili Admin![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Binbaşı
|
Sevgili Admin ağzına yüreğine sağlık paylaşımın için teşekkürler.
|
|
|
|