| Türk Sanat Müziği Makamlar, Notaları, Akorları, Videoları ( Dikkat Mp3 Paylaşımı Yasaktır !!! ) |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Duydum ki Unutmuşsun - Muazzez ERSOY | ZeynepCan | Alıntı Flash Animasyonlar | 7 | 25-02-2009 23:49 |
| Kalenin Bedenleri - Muazzez ERSOY | DiLo | Türk Sanat Müziği | 1 | 29-12-2008 16:18 |
| Geçsede Gençlik Çağım - Muazzez ERSOY | Forumcu1 | Aşk Videoları | 1 | 20-09-2008 11:36 |
| Senden Ayrılalı - Muazzez ERSOY | carcer | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 0 | 30-05-2008 23:33 |
| Gurbet Kuslari - Muazzez ERSOY | DiLo | Türk Sanat Müziği | 0 | 21-02-2008 13:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Seni Seviyorum Bilmiyorum kaç yıl oldu sen gideli buralardan Sanma unuttum sanma mutluyum, inan hâlâ seviyorum Sanma unuttum sanma mutluyum deli gibi seviyorum Dön sevgilim dön dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim Dön sevgilim dön dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim **** Sevemiyorum istemiyorum senin yerine hiç kimseyi Sevemiyorum istemiyorum senden sonra hiç kimseyi Bilmiyorum neredesin, hangi yaban ellerdesin Aylar geçsede yıllar geçsede ölmeyecek bende sevgin **** Dön sevgilim dön, dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim Dön sevgilim dön dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim **** Sevemiyorum istemiyorum senin yerine hiç kimseyi Sevemiyorum istemiyorum senden sonra hiç kimseyi **** Muazzez ERSOY ( Hatice Yıldız LEVENT)
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Osman Abi, ellerine sağlık çok güzel olmuş .... Notum: 4M kuralımın bir tanesi; M.ERSOY |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
muazzez ersoy muhteşem harika mükemmel daha ne söylenir hele birde bu şarkıya bekliyorum bekleyeceğim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
AsTeğmen
|
Gecenin bu saatinde keyif verdi doğrusu.. Dinlendirdi beni zevekle izleyip dinledim osmann teşekkür ediyorum.. ![]() Bu şarkı sözlerini Muazzez ERSOY yani gerçek isminide eklediğin Hatice Yıldız LEVENT ,mi yazmış..Yoksa seslendirdiği içinmi ekledin..? Takıla takıla neye takıldım.. Meraklı üyeden sevgiler saygılar... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Albay
|
Harika
![]() Teşekkürler...