| Türk Sanat Müziği Makamlar, Notaları, Akorları, Videoları ( Dikkat Mp3 Paylaşımı Yasaktır !!! ) |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Duydum ki Unutmuşsun - Muazzez ERSOY | ZeynepCan | Alıntı Flash Animasyonlar | 7 | 25-02-2009 23:49 |
| Seni Seviyorum - Muazzez ERSOY | Osman | Türk Sanat Müziği | 5 | 07-01-2009 14:26 |
| Kalenin Bedenleri - Muazzez ERSOY | DiLo | Türk Sanat Müziği | 1 | 29-12-2008 16:18 |
| Senden Ayrılalı - Muazzez ERSOY | carcer | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 0 | 30-05-2008 23:33 |
| Gurbet Kuslari - Muazzez ERSOY | DiLo | Türk Sanat Müziği | 0 | 21-02-2008 13:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
![]() İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
|
Bu benim şarkım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince geç kaldım...Harika bir sunum olmuş canım ,ellerine emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Teşekkürler...
Emeğinize sağlık...
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Zevkle dinlediğim sanatçılardan bir tanesi de budur.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler Arkadaş'ım. Ellerin dert görmesin..
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Zevkle dinledim.Paylaşımın için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı Üye
|
Bir dönemin unutulmaz ve hiç unutulmayacak bu parçasında duygulanmamak mümkün mü
Yürek dolusu teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Sevgili _arkadaş_ ellerine sağlık ..
1958 yılının 9 Haziran'ında Kasımpaşa'daki Şirket Sokak'ta dünyaya geldi, Hatice Yıldız Levent... Yıllar sonra, hepimizin Muazzez Ersoy adıyla tanıdık .... Bu kadar kısa bilgi yeterli ... ( 4M 'nin ilki )
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|