Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Önemli Bir Konudur Herkes Okusun | RaaNa | İlginç Haberler | 1 | 04-09-2008 19:04 |
| Lütfen Dikkat Çok Önemli | memoli | Kurallarımız ve Duyurularımız | 25 | 17-06-2008 00:33 |
| Lütfen Dikkat | admin | Kurallarımız ve Duyurularımız | 11 | 31-05-2008 11:39 |
| Lütfen Dikkat | Casper_m | Öneri ve Şikayetleriniz | 0 | 14-11-2007 04:01 |
| Lütfen Dikkat | Casper_m | Resimler | 5 | 02-11-2007 19:53 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Acemi ER
|
Lütfen Dikkat Bu aralar böyle emailler geliyor....Gönderdiğini sandığınız kişinin bundan haberinin olduğunu sanmıyorum...Sanırım msn çalınmış...Linklere sakın girmeyin bu tür emailler aldığınızda linke girmeden hemen silin....Bunların hepsi msn çalma oyunları linke girdiğin an msn gidiyor...Bugün bana 4-5 değişik kişiden geldi .....Ben göndermiyorum linklere girmeyin diye listendeki herkesi lütfen uyarın.... Uyguladıkları yöntemler aşağıdaki gibi… Yanlışlıkla tıklayan olmaması için linkleri vermiyorum Ben asagidaki adrese girdim 250 kontör kazandim Avea hattin varsa hemen sende gir bu firsati kacirma sansini dene 250 Kontör kazanmak istermisiniz ? Ucretsiz olarak 250 kontor aninda cep telefonunuza yuklensin Avea kullanicilarina ozel bu firsati kacirmayin. arkadaslar süper bisi buldum. süper kizlardan olusan temalar araliksiz telefon ekraninda striptiz yapiyor ![]() inceleyip cebine yüklemek için alltaki linke tiklaman yeterli tesekkürlerinizi bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Evet bu maillerden banada çok geldi,ne anlıyorlar yani milletin msn i çalmaktan teşekkürler bizleri bu konuda bilgilendirdiğin için .Aman herkes dikkat etsin..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Er
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
hayatda yapmam öyle şeyleri direk silerim.kimse kimseye durduk yerde ne kontör verir nede başka bişey.mutlaka altında bişeyler vardır.yinede uyardıgın için teşekkürler nilay arkadaş...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çavuş
|
**ben hiç almadım ama, arkadaşlarıma benden bir kaç kez gitmiş. uyarın için sağol nilaycan**
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
çok teşekkür ederim nilay. gece bir arkadaşım bu konunun aynısını sordu bende bilmiyorum dedim meğerse varmış bana hiç gelmiyor böyle şeyler hemen listemdeki herkese yolladım bu linki.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Banada Geldi bir kaç tane.. acaba beim de msn mi ele geçirmişlermidir yaa? gerçi ben tıklamadım galiba saçma bir şey olduğunu tahmin ediyordum ama.. hemde tanımadığım kişilerden geliyor bu mesajlar.. neyse iyi oldu uyardığınız tşkler nilay can.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Acemi ER
|
sevgili nilay can evet benim başımada geldi , bugün yine benim adıma herkese yollanmış , ben uyardım arkadaşlarımı kabul etmeyiniz diye,,,insan zor durumda kalıyor, paylaşım için teşekkürler canım bu uyarı çok iyi oldu...
|
|
|
|