Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Tarih Boyunca Denenmiş İdam Teknikleri +16 | SürgüN Alemcİ | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 25-07-2008 02:54 |
| Hakkımda İdam Hükmü Verildi | Bay_Turan | Serbest Kürsü | 6 | 19-07-2008 16:31 |
| Hapis Cezası | ByAsiL | Fıkralar | 4 | 14-12-2007 10:31 |
| İdam Mahkumları | Forumcu6 | Fıkralar | 2 | 09-12-2007 23:37 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
Amerika'da işlediği suçtan dolayı idam cezasına çarptırılan bir mahkum hapse atılır..Ve mahkemede idam cezasına çarptırır ...Mahkum günlerce hapishanede kalır ve beklenen gün gelir ...Mahkuma bugün idam edileceği söylenir ve mahkuma derlerki ..Bu odanın sıcaklığı 20 derece ve her 10 dakikada bir siren çalacak bunun anlamı oda sıcaklığının 10 derece düşmesindendir ..Adam odaya girer ve ilk 10dk oturur .. 10 dakika sonra bir siren çalar ve adam ürperir hafiften üşüdüğünü anlar ...aradan bir 10dakika daha geçer bir siren daha çalar ..Adam odanın 0 derece olduğunu anlar ve parmak uçlarının hissetmediğini zanneder ...Adam durmadan daha çok üşümeye başlar ve durmadan öleceğim ben diye söylenip durur .Adam titreye titreye bir siren sesi daha duyar ve odanın -10 derece oldugunu anlar ..adam gittikce üşümeye başlar ...adam dondu donacak ağzından son dökülen sözcükler ise Burası çok soğuk ve ben donuyorum oldu ...Adam öldükten sonra bir açıklama yapıldı ..Oda sıcaklığının Hiç değişmediğini ve 20 derece olduğunu ..Sadece her 10dk da bir sirenin çaldığını açıkladı ..Adam yetkilinin dediklerine o kadar inanmıştıki 20 derecelik sıcaklıkta donarak ölmüştü...
|
|
|
|
|