Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dişe Göre Diş Fırçası | Forumcu7 | Resimler | 3 | 29-05-2008 16:20 |
| Bağırmayanı Süründürürüm Ona Göre | Forumcu6 | Resimler | 3 | 27-03-2008 17:26 |
| Saç Yapısına Göre Öneriler | Forumcu6 | Saç Bakımı | 0 | 19-10-2007 14:28 |
| Mevlana'ya Göre Aşk | ilker | Aşk Hikayeleri | 0 | 12-09-2007 11:24 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Mavi Gözlü Insanlar : Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelismis olan, eli açik, degisimlerin kendilerini korkutmadigi kisilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapilari nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanirlar. Siyah Gözlü Insanlar : Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi, gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler. Yesil Gözlü Insanlar : Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. Kirici olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradilis da olmalarina ragmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayi bilirler. Gözleri Ela Olanlar : Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarina olabildigince çok düskün kisilerdir, gururlari kirildigi zaman asla ve asla aflari yoktur. Aslinda çok daha yumusak basli, daha anlayisli olmalari gerekmektedir. Kahverengi Gözlü Insanlar: Aslinda bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sirlarini açiklamalaridir. Dünyaya kapali gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kirikliklari yasamamalari realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardir
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
Evet bu benim, bu benim... İçimde fırtınalar kopar ama belli olmaz.. Her zaman kapalıyımdır.. İlk kez tanıştığım biriyle arama belli düzeyin üstünde sınırlar koyarım.. Ta ki gerçekten güvenene kadar.. Bu yüzden hiç arkadaşım yoktur benim.. Bir şeyi çok istesem bile asla ama asla belli etmem.. Yani herşey içimdedir.. Aslında kötü birşey ama önüne geçemiyorum.. 'Gözler Kalbin Aynasıdır' derler.. Senin bu tezin bu sözü doğruluyor... Teşekkürler.. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
İnsanları incitmekten çok korkarım bunu yapmamaya özen gösteririm, ama eğer yapmışsamda gönüllerini almayı başarırım Tabi ben haksıszsam eğer haklıysam da asla o olaya dönüp bakmam
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
Teşekkürler.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Acemi ER
|
Alıntı:
'a şükür bu ana kadar kimseyi kırmadım gerekmedikçe..Konu Osman tarafından (19-06-2008 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Küçük harfe çevirmek... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Alıntı:
Kendi paylaşımıma bende yorum yapayım bariii... ![]() ![]() ![]() Çabuk heyacanlanırım,duygu yüklüyümde galiba.... Sevgim güçlüdür ama kindar değilimdir..Ama bir kötülükte görmüşsem buz gibi olurum o insana karşı...Yok bee idare etmek istemem... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Acemi ER
|
Ama benim göz rengim değişiyor ne olacak şimdi
![]() Ama burda bana en çok uyan ela göz renginin özellikleri. Demek ki benim gözümün rengi ela ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
[quote=BeYz@;93741]
Yesil Gözlü Insanlar : Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. Kirici olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradilis da olmalarina ragmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayi bilirler. İşte ben.Gerek göz rengimle gerekse kişiliğimle benzeşmiş. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Siyah Gözlü Insanlar :
Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi, gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler. Yok bana uymadı bu. Çabuk heyecanlanmam, disiplin demeyelim de, düzgün ve kurallara uyan, hayatta asla kindar değilimdir. Yüz kere kötülük yap hepsinde iyilik bulursun. Sevgiye gelince cidden çok aşırı seviyorum. İdare etmek istemem ama bana ayak uydurmasını isterim.
|
||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Albay
|
Alıntı:
![]() Bu arada evet hurma gözlüyüm , ama gözlerim fal taşı gibi açıktır ![]() ![]() Sırlarımı ben kendme bile söylemem ![]()
|
|||
|
|
|