| Yardım Sadece Ondokuz.Net ve Ondokuzforum.net ile ilgili Sorularınıza Cevap Verilebilmektedir |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rep Nedir Nasıl Verilir | admin | Kurallarımız ve Duyurularımız | 10 | 23-11-2009 09:19 |
| Hıçkırık Nedir Nasıl Oluşur Çaresi | Osman | Genel Sağlık | 0 | 12-06-2008 08:19 |
| Spam Nedir, Nasıl korunurum? | xargon | Güvenlik | 2 | 05-04-2008 22:39 |
| Seher vaktinin önemi nedir ve nasıl hesaplanır? | vâveyla | Soru Cevaplar | 0 | 27-12-2007 00:04 |
| İnternet Bağımlılıgı nedir? Nasıl Kurtuluruz | Osman | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 18-11-2007 21:31 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Acemi ER
|
merhaba arkadaşlar, konu belki herkesçe biliniyordur ama ben aramalarıma rağmen site içinde bulamadım. bir üyenin çekiciliği ile ilgili gösterge, tam olarak neyi yansıtmaktadır? bilmiyorum ama gittikçe daha çekici oluyorum, eğer kötü bişeyse boş yere havalara girmeyeyim
![]() cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Canlılık : Foruma konu eklemeyle alakalı
Çekicilik : Sizin konunuza verilen cevapla alakalı Tecrübe : Diğer kişilerinizin konularına verdiğiniz cevapla alakalı Bunlar genel ortalama olarak alınır ve profilinize yansıtılır.
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
|
teşekkürler admin.. bu söylediklerinizi yapmasak da bir artış oluyor demek ki.. hiç konu eklemedim ama çekiciyim ... (öyle görünüyor) sizin kadar olmamız mümkün görünmese de...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Siz 10. Seviye üzerinden Ben 16. Seviye üzerinden ortalama almışım. Önce Seviyeye bakılmalıdır.
|
||
|
|
|