Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Önemli An En Önemli Kişi En Önemli İş Osman Gizem ve Kıssadan Hisseler 1 28-05-2011 08:39
Paylaşımlarımız Hakkında Önemli Duyuru Casper_m Kurallarımız ve Duyurularımız 7 09-03-2008 22:55
Forum Kuralları Önemli Duyuru admin Kurallarımız ve Duyurularımız 0 27-11-2007 23:59
Mesaj Sayıları Hakkında Önemli Duyuru admin Kurallarımız ve Duyurularımız 3 13-08-2007 00:47

Seçenekler Stil
Alt 26-08-2007, 22:22   #1
admin
Site Sahibi

admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 2226 / 2226
Güç: 4120 / 22600
Deneyim: 52%

Paylaş
1 Önemli bir duyuru

[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ]

Arkadaşlar bu tarz konuları araştırmadan foruma atmayalım. Eğer araştırma sizin ise mutlaka bir kaynaktan faydalanmışsınızdır. Çünki altında alıntı yazıyor.
Peki nerden alıntı ?
Kaynak Emin mi ?
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Konu yanlış demiyorum. Belkide doğru, ama bunun bu şekilde olduğunu kim iddaa ediyor ?
Ben foruma desemki, Turkcell faturalarını bu ay ödemeyeceksiniz konuşun desem. Burda eminimki hiç araştırmadan sırf ben ekledim diye itimat edip telefonuyla sabahlara kadar konuşacak birçok insan var. Buda şu demek GÜVEN !
Lütfen insanımızı bilinçlendirelim. Bilinçlendirirkende doğru olanı gösterelim. Buraya desemki şimdi ''Bakalım benden sonra kim gelecek'' eminimki en çok okunan ve mesaj yazılan yazı haline gelecek. Arkadaşlar Herkes bir konuda uzman bu forumda. Peki neden Kendi bildiklerimizi insanlarada öğretmiyoruz ? Bir mum diğerini alevlendirmekle ateşinden bişeymi kaybediyor ? Mesela Safran Çiçeği arkadaşımız Öğretmen. Hemde iyi bir öğretmen. Peki neden işlediği konuları bizimle paylaşmasın ? Casper_m ve Dj_Engin TRT de. Mesleğini vermek istemediğim burada o kadar kaliteli insanlar varki. Emin olunuz ki gerçekten boş insanlar değiller. Ben istiyorum ki burada günler laklak ile geçmesin. Hergün bişeyler öğrenelim. Mutlaka ama mutlaka burdaki insanların çoğu boş değil. Bildiklerimizi lütfen paylaşalım. Özel mesaj konusunu kapatma nedenim budur zaten. Adam foruma üye olmuş okumuş sağı solu teşekkür bile etmemiş. Etmediği bir yana hadi. Mesaj sayısı ''0'' ama özel mesaj sayısı 20 - 30 önüne gelen bayana yazmış nasıl olsa birini tuttururum diye. Yazık yaa. Gerçekten yazık. Karşındaki kim onu bile bilmiyor. Bayan mı ? tamam bayansa yaz abi !!! Yemin ederim bu tarz insanlardan midem bulanıyor. Ben bu tarz insanlara Asalak diyorum. Şiir eklemiştir bir bayan arkadaşımız. Adam şiiri okumamıştır. Ama altına övgü dolu cümleleri dizelemiştir Aşk Çocuğumuz çoktan. Cümlelerimi uzatmak istemiyorum. Lütfen bu mesajımı dikkate alalım. Ve lütfen yorumsuz bırakmayalım. Her birinizin Bir cümleside olsa dinlemek istiyorum... Siz ne diyorsunuz ? Çokmu katı kurallarımız var ? Karışmayalım mı ? Herkes birbirine İlanı aşk edebilsin mi uluorta ? Yada bozuk bir Türkçe ile insanlar birbirlerine ''Yaws'' ''La'' gibi cümlelerle hitapmı etsin ? Lütfen bişeyler söyleyin sizde. Ben forumu açtım üye sayısı sadece 5 ti onlarda arkadaşımdı. Ayıp olmasın diye üye oldular. Çünki foruma tek kelime bişey eklememişlerdi. Ben bu kaliteyi hiç bozmadım ve Forum üyeleri ve site ziyaretçileri bir anda çoğaldı. Sitemize günlük giren Kişi Sayısı = 30.000 Ziyaret edilen sayfa sayısı 500.000. Az rakamlar değil arkadaşlar. Lütfen en iyiye doğru yürüyelim. Kalitemizi bozmadan. Bu konuda ilk günden beridir Şahsıma ve Foruma abiliğini esirgemeyen Sevgili Casper_m abimin ellerinden öpüyorum. Hakkını helal etsin. O olmasaydı belkide bu kadar çok kişi olamayacaktık. Her zaman beni büyük bir sabırla dinlemiştir. Sizlerinde o benim için çok önemli olan düşüncelerini dinlemekten zevk duyrım. Lütfen sizlerde 1 - 2 cümle bişeyler yazınız.

Sevgi ve Saygılarımla....
İmzası

Ey inananlar! Yahudi ve ristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz zalimler topluluğunu doğruya iletmez. (Mâide Sûresi, 5:51)

Sabrederek ve namaz kılarak ('tan) yardım dileyin.
Şüphesiz namaz, 'a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.
(Bakara Sûresi, 45)
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2007, 22:37   #2
yağmurda ağlar

yağmurda ağlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: -INF [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: NAN / -INF
Güç: -INF / -INF
Deneyim: NAN%

Paylaş
Standart Cevap: Önemli bir duyuru

Paylaşım önemlidir. ancak siyaset ve tarihçemize yönelik alıntı adı altında konuların eklenmesine karşıyım. Ben düşüncelerimi yazarım ALINTI eklerim. Böyle olmaz bence. Kaynakça gösterilmeden siyaset, tarih, sağlık, eğitim vs bu gibi toplumun en hassas yönlerinin kaynaksız yayınlanmasına karşıyım.

Bir diğeri ise mesaj, süre, özel mesaj...
Paylaşım 50 satır, diğer bir paylaşım 100 satır, diğer paylaşım 10 satır. Ama mesajlar peşpeşe. Yorum ...Emeğine sağlık....

Paylaşmak fikir doğurur. paylaşım ile ilgili yorum yapılır bence...
Süreye gelince; mesaj süreleri 3 olsun 5 dk olsun. Bunun sakıncasını anlayamadım.
Özel mesaj ise; benim 3 mesajım bile yokken bir insana ne konuda özel mesaj yazabilirim anlamadım...

Ben üye olduğumda özel mesajın olmadığını düşünmüştüm, ama belirli bir süre sonra özel mesaj kutusu olduğunu gördüm. Demek ki emek vereceksin ki alternatifin artacak...

Saygılar...
Alt 26-08-2007, 23:23   #3
İntizar
VIP Üye

İntizar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 52 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 793 / 1276
Güç: 1708 / 16806
Deneyim: 5%

Paylaş

Sevgili Admin Canımız;

çokmu katı kurallarımız var demişsiniz, bayanları rahatsız ediyorlar diye kurallar getirdiğseniz,özelden rahatsız ediliyorlar diye, banladıysanız bu katılık değil forum kalitesidir.Buranın chat sitesi olmadığının bilinmesidir.Burası arkadaş,eş bulma yeri değildir chat yeri hiç değildir.Kişilerin birbirlerine saygısı varsa bu sizin sunuduğunuz kurallar sayesindedir çünkü saygıyı,sevgiyi bilen kişiler yollarına devam ettiler diğerleri anladılarki; burası saygı çerçevesi içinde bir paylaşım ve öğretim sitesidir.Kendilerine göre bir yer değildir.
Bilinçlendirmek adına hepimiz bir aile forumunda birbirimize kaliteli konular sunma çabasındayız tabiki bizlerde yanlış yönlendirmelere karşıyız ama biliyorum ki burda bulunan insanların çoğu birşeyi çok iyi araştırmadan uygulama yapmayacaktır.Bu konudaki uyarınız dikkate alıncak ve bundan sonraki paylaşımlarda özen gösterilecektir.
Forum üyelerinin çoğalması sizin kaliteli bir site kurduğunuzun göstergesidir.Kurallar olmazsa kalitede de olmaz.Bu düzenin böyle devam edeceğini bildiğim için burdayım,burdayız.

Alıntı:
Siz ne diyorsunuz ? Çokmu katı kurallarımız var ? Karışmayalım mı ? Herkes birbirine İlanı aşk edebilsin mi uluorta ? Yada bozuk bir Türkçe ile insanlar birbirlerine ''Yaws'' ''La'' gibi cümlelerle hitapmı etsin ?
böyle bir forumda aile olmaz ki, kalite düşer düzen bozulduğu gibi kişilerin saygılarıda olmaz.Kurallar katı değil bana göre esnek bile dahada katı olunabilir desem

Emeği geçen değerli yöneticimiz Casper_m nin emeğini asla gözardı edemeyiz.Kendisine burdan teşekkürlerimizi sunuyor ve böyle kaliteli bir forumda bulunmanın ayrıcalığının farkına vardığımızı, ondokuzforumun bir aile sitesi olması, hertürlü argo kelimenin yasak olması, chat yeri olmaması,siyasi içerik taşımaması,saygı ve sevginin var olması en önemlisi sizler gibi kendini bilen adam gibi adam bir forum olması sebebiyle emeği geçen tüm yönetimdekilere ve bu saygıyı bilen tüm ondokuz netlilere teşekkür ve saygılarımı sunuyor, başarılarınızın ve tabiki o güzel kurallarınızın devamını diliyorum
İntizar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2007, 23:26   #4
Forumcu1
Acemi ER

Forumcu1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi

Paylaş

Burada;
Dostlukların ve paylaşımların olduğu iyi bir ortamımız var ve bozulmasını da istemeyiz..
Güzel Türkçemizin doğru kullanılması eminim hepimizin arzusudur....Türkçeyi ilk önce bizler doğru kullanmalıyız,bazen hata yapabiliyoruz....Bu konuda uyarılarımızıda yapmalıyız... Sevgi ve saygı çerçevesinde birbirimizden fikir alış-verişini her zaman sürdürmeliyiz...
Sevgiler,Saygılar......

Konu Casper_m tarafından (27-09-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir..
Forumcu1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 12:41   #5
fou..fille
Binbaşı

fou..fille - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 23 / 452
Güç: 141 / 5949
Deneyim: 11%

Paylaş

TRT de söleyen türk sanatmüziği söleyenlerimisde var birini 2 sini tanırımda ama evet herkes adminin dediği gibi ufak bir gayret gösterse çok ufak zor bişi değil bunlar
açıklamalar için uyaru için çok tşkler
İmzası

ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR

fou..fille isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 13:02   #6
ışıl-ışıl
Çavuş

ışıl-ışıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 12 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 7 / 297
Güç: 64 / 3907
Deneyim: 90%

Paylaş

sevgili Admin. söylediklerine aynen katılıyorum. yaklaşık olarak 9 yıldır sürekli internetteyim işim gereği ama şuana kadar meraktan bile olsa chat sitesine hiç uğramadım. forum olarakta varsa yoksa sadece Ondokuzforum. ilkelerine bağlı saygı çerçevesi içerisinde olduğu için. Katı dediğin kurallara gelince bence sonuna kadar haklısın ve hiç te katı değil. paylaşmak ve seviyeli dostluk düşünen mutlaka benimle aynı fikirdedir. Formunun bir üyesi olarak sonuna kadar destekçinim. saygılarımla.
ışıl-ışıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 15:41   #7
Forumcu6
Acemi ER

Forumcu6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi

Paylaş

Sevgili Admin Can bu sitenin kuruluşundan bu tarafa aranızdayım..İlk günlerden bu tarafa buranın güzellikler ve seviyeli bir site olması için ne kadar uğraş verdiğinizi özellikle casper_m ın bu konu üzerinde ne kadar durduğunu yakın şahitlerindenim...Buranın güzel ve seviyeli bir site olmasında üyelerimizin emekleri ve gayretleride küçümsenemez burayı bir aile ortamına dönüşmesine bu seviyeli ilişkilerinde çok katkısı olmuştur..tabiki her paylaşım bir araştırma bir emek sarfedilerek yapılıyordur..mutlaka hatalar olur ama bunu telafi etmek yine bizlere düşer...Ayrıca çokmu katı kurallar getirdim demişsiniz hayır isabetli oldu..ben bu konuda hiç rahatsız değilim bilakis memnunum..Eğer müsade etseydiniz burası çoktan aşk ve arkadaşlık sitesi haline gelir değerini kaybederdi bu siteyi farklı kılanda bu zaten bize bu güzellikleri sunan şahsınıza ve casper_m'a candan teşekkürlerimi iletiyorum...
Forumcu6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-08-2007, 19:47   #8
seker_kız_22
Çavuş

seker_kız_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 4 / 258
Güç: 50 / 3403
Deneyim: 34%

Paylaş

Adminim ben bu sitenin hayranıyım.gerçekten çok kaliteli bi site.burdayken çok güzel vakit geçiriyorum.özel mesaj bölümünü kapatman da ayrı bir güzellik olmuş.gerçekten burası aşk yuvası olmasın.seviyeli kaliteli dostluklar yaşansın.bence kuralların katı değil.çok güzel bir şey yapmışşın.teşekkür ediyorum.emekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
seker_kız_22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 16:33   #9
calikusu
Acemi ER

calikusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 4 / 258
Güç: 50 / 3404
Deneyim: 34%

Paylaş

sevgili admin forumumuzun kuralları kesinlikle katı değil oldukça seviyeli bir forumumuz var. sonuçta forumun kuralları yazıyor. böyle olması gayet iyi. eğer bir takım kurallar olmazsa forum forumluktan çıkar. ben ilk üye olurken çok tereddüt etmiştim. ama bana bir ağabeyim sizden bir mail göndermişti o zamanlar üye olmadanda izleyebiliyorduk. onun öyle abuk subuk yerlere üye olmayacağını bildiğim için bende üye oldum ama yinede çok tereddütlüydüm ama şu an inanın çok mutluyum sizlerle birlikte olmaktan ben pek paylaşımda bulunamıyorum ama sizlerden çok şey öğreniyorum. hakkınızı helal edin lütfen en başta sen sevgili admin ve tabiki sevgili casper_m ve diğer bütün arkadaşlarım....
calikusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2007, 15:49   #10
vision
Çavuş

vision - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 3 / 236
Güç: 43 / 3107
Deneyim: 44%

Paylaş

mrb 19 forum ailesi,
özellikle ailesi kelimesini kullandım çünkü gerçekten burda birbirine kenetlenmiş insanlar gördüm. aranıza yeni katıldım benim de ilk başlarda tereddütlerim vardı çünkü forum formatında milyonlarca site var, ama çoğund amaç birilerini bulmak, aşk sitesi haline dönüştürmek. zaten bu tür şeylere hiç aklım ermedi madem amacın birini bulmak bu sıfat adı altında bir sürü site vardır herkes ordan burdan duymuştur adlarını onlara üye olsun ve gerçekten güzellikler vermek isyeten bir siteyi karalamsınlar...
ben burdaki kuralların hiçbirinden rahatsız olmadım hatta özel msj tamamen kapatılsın insanların bir sıkıntısı oldu mu zaten yardım bölününe yazıyor yada söyle bir şey oldu sadece site yöneticilerine msj atılsın üyelere atılmasına izin verilmesin belki arkadaşlarımız ulu orta sıkıntılarını yazmak istemiyebilir.
forumda eğitim ile ilgili syf gezdim aslında safran çiçeğide meslektaşımmış belki onun gibi üyelerde var şöyle bir şey yapabilirz, kpss hazırlanan öss veya oks hazırlanan için bir syf açıp onların sorularına yardımcı olabilirz yada konu özetleri sunabilirz hatta soruda ekleybilirz. eğer böyle bir çalışma yapılacaksa ben seve seve yardımcı olabilirm.
hepinizin çalışmalrını hayranlıkla izliyorum gerçekten güzel bir şeyler ortaya koyuyorsunuz. umarın hep böyle devam eder.
saygılar
vision isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil