Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ağla Gözüm - Admin Can'ın Sesinden | Osman | Kendi Yaptığınız Flash Animasyonlar | 34 | 25-10-2010 09:36 |
| Siz Admin Olsaydınız*Oyun Sona Erdi* | BeYz@ | Biten Forum Oyunları | 20 | 31-07-2008 05:53 |
| Günün Resmi Değil Her Günün Resmi | Osman | Serbest Kürsü | 9 | 24-06-2008 05:30 |
| Admin - Mod-Üye Atasözleri | BERKEX | Duvar Yazıları | 13 | 27-12-2007 12:30 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar genel istek üzerine buraya bu öneriyi yazmayı uygun buldum.Forumda Admin Canı'ımızın kendi resmini avatar yapmasını isteyen arkadaşlar bana öncülük yapmamı ve dile getirmemi söylediler.Bende kendilerini kıramadım neticede forumda, Admin Can'ımızı görmelerinin en doğal hakları olduğunu düşünüyor ve Adminimizden arkadaşlarımızın adına rica ediyoruz.Bu konuda ki desteklerinizi bekliyoruz.Saygılar sevgiler. Konu İntizar tarafından (22-09-2007 Saat 06:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Albay
|
valla isteriz tabikide görmeyi yada ben kendi adıma söyleyeyim ama özelede saygımız vardır iyi düşünmüşsün katılıyorum sana ve arkadaşlarına
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Er
|
açıkcası forum adminlerini hep merak etmişimdir.Bencede Admin resmini foruma eklesin.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Acemi ER
|
bencede haklısın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
adminimin resmini görmekte bi sakınca duymuyorum we tabikide isterim ama kendi istemesse saygım ve sevgim sonsuz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
evet yaa tanımak görmek güzel olurdu bencedee...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
sevgili intizar bu fikrine sonuna kadar katılıyorum.. ![]() adminimiz çok yakışıklı bir kardeşimiz neden saklı kalsınki daha önce türkü söylediği videoda görmüştük. avatar olarak kendi resmini koyması çok daha güzel olur..hem ayrıca ben bunları yazdıktan sonra admini daha çok merak edicek millet )yazık değlmi bu insanlara![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Er
|
bu kadar az istekle olmaz,biraz daha destek.hadi hep beraber ;
biraz tezahurat : ![]() biraz gaz vermek lazım. koskoca adminimiz hemen resmini koymaz ![]() ![]() ben olsam 40-50 mesaj istek olmadan koymam ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
ÜsTeğmen
|
bencede bende katılıyorum. çünkü burada bir çok üye arkadaşımız admin canın resmini görmek isterler ve avatar olarak görmemiz çok güzel olur,yakışır.(benim fikrim)
sevgi ve saygılarımla...
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Albay
|
bende sizlere katılıyorum.Resmini koymazsa da saygı duyarım.
|
|
|
|